Напередодні свого Храмового свята релігійна громада імені Св. Димитрія Солунського Української Православної Церкви Київського Патріархату підбиває підсумок своєї волонтерської діяльності в підтримці Української Армії за 8 останніх місяців.

Загалом було зібрано та витрачено на Армію 900 тисяч гривень!

Ці кошти збиралися в самому храмі, серед парафіян та українських і зарубіжних друзів настоятеля храму - прот. Богдана Тимошенка. 

Серед суттєвих волонтерських здобутків: 3 автомобілі швидкої допомоги; 4 тепловізори та інша нічна і оптична техніка; велика кількість кровоспинних засобів; повний комплект військового одягу для цілого батальйону воїнів та багато чого іншого.

Настоятель о. Богдан Тимошенко щиросердечно дякує всім, хто допомагав і продовжує допомагати Українській Армії, адже без волонтерської підтримки українська влада сама, ще не здатна швидко відновити те, що руйнувалося десятиліттями! Віра українців у Перемогу, жертовність наших співвітчизників з-за ради Правди і Свободи, та загальна народна мобілізація, дає підстави, не просто сподіватися, але й бути переконаним, що Перемога буде за нами - за Україною!

В Свято-Димитрівському храмі всі жертводавці, які допомагають Армії України захищати нашу Свободу, вписані в довічне поминання! Нехай Господь Бог віддячить сторицею всім небайдужим людям, які своїми вчинками доказують Богу свою любов до України і свого Народу та пошле нам мир!

 

Користуючись нагодою, громада запрошує Вас на велику подію - Храмове свято, яке відбудеться в день Св. Димитрія Солунського, 8 листопада 2014 р. (субота). Цей день Вам запам’ятається, бо він буде особливий, адже в цей день відбудеться наступне:

- МОЛИТВА о 9:30 - помолимося під час урочистого богослужіння на чолі з Митрополитом Епіфанієм та великим собором священиків-патріотів. Помолимося щиро за нашу Державу, за мир, за наших Воїнів-героїв і за їхніх загиблих побратимів.

- ПАМ’ЯТНИЙ ХРЕСТ об 11:30 - відкриємо і, з Божою допомогою, освятимо пам’ятний хрест Героям Небесної Сотні. Він виконаний в дусі козацтва, з пісковика. Зроблений з душею і з великою Любов’ю та шаною до тих, хто своєю невинною жертвою змінив нашу Державу.

ДОПОМОГА АРМІЇ о 12:00 - освятимо черговий реанімаційний автомобіль для війська та, від імені Свято-Димитрівської громади, яка його купила, передамо Першому Добровольчому Мобільному Шпиталю (www.medbat.org.ua).

 

Слава Богові за все і слава Україні!