4 грудня 2012 р.Б. в день свята Введення у храм Пресвятої Богородиці фундатору храму Свято-Димитрівського храму Володимиру Бондаренку виповнилося 60 років.

 

Багато  друзів і парафіян зібралося привітати ювіляра з цією подією. У храмі св. Димитрія Солунського, який був збудований за кошти Володимира Дмитровича, був відслужений подячний молебень в день іменин. Благочинний Святошинського райому м. Києва прот. Валерій Семанцо разом із настоятелем храму прот. Богданом Тимошенком привітали ювіляра та виконали почесну місію – вручили від імені Святійшого патріарха Філарета велику нагороду до дня 60-ти ліття – орден Св. Юрія Переможця.

 

 

 

 

 

Наступного дня, після Служби Божої настоятель храму від імені усієї багаточисельної громади привітав Володимира Дмитровича та подарував йому цінний подарунок – золотавий козацький рушник вишитий відомою майстринею-вишивальницею Світланою Ігнатченко. У вітальному слові о. Богдан побажав пану Володимиру козацької мужності й стійкості у захисті інтересів українського народу, її Держави та Церкви.

 

Уся громада Свято-Димитрівського храму щиросердечно вітає свого фундатора з 60-ти річчям й бажає ювіляру здоров’я й Божої Милості на всі роки довгого життя!