1 травня в день величного свята над святами - Воскресіння Христового Свято-Димитрівська громада вшанувала воскреслого Спасителя Ісуса Христа щирою молитвою, пасхальною радістю і великою присутністю. 

На нічне Великоднє богослужіння зібрався повний храм вірних парафіян, які першими почули звістку про воскресіння Христове і заспівали разом тропар свята «Христос воскрес із мертвих…». Богослужіння очолив настоятель храму прот. Богдан Тимошенко у співслужінні диякона Олексанра Бойка. Чудовий парафіяльний хор на чолі з Оксаною Костенко супроводжував святкове богослужіння особливими й вишуканими духовними творами українських композиторів. Завдяки щирій молитві й великій радості нічна служба пройшла на одному подиху і всі парафіяни, поцілувавши святкову ікону і хреста, вийшли на храмову територію для освячення пасок і святкових страв. Під солов’їний спів, який разом з хором прослявляв воскреслого Господа, отець Богдан прочитав молитви на освячення та окропив всіх особисто свяченою водою. Це нічне освячення було перше з п’яти, які відбулися цього дня у Свято-Димитрівській громаді (3:00, 6:00, 8:00, 10:00 і 11:30 години).

Найбільші освячення відбулися о восьмій і десятій годині ранку, коли храмове подвір’я не змогло вмістити всіх вірян. Кожне освячення було не просто окропленням всіх, хто підходив до храму з кошиком, а й невеликим богослужінням, яке розпочиналося пасхальним передзвоном, проповіддю з озвучуванням, молебнем на освячення і співом парафіяльного хору. Ця традиція започаткована настоятелем і дає змогу не просто прийти вірянам на освячення пасок, але й помолитися і почути повчання про Воскресіння Христове, та його значення у нашому житті. 

Свято-Димитрівська громада щиросердечно вітає всіх зі світлим святом Воскресіння Христового і бажає, щоб світло й радість дня нашого спасіння завжди супроводжувала по життєвому шляху всіх тих, хто намагається жити щирим і побожним життям!

Христос воскрес!